مدیر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه خراسان با ابراز خرسندی از اینکه قرارگاه هممحله امام رضا(ع) سال به سال قویتر برگزار میشود، گفت: در برنامههای دهه آخر صفر نیاز به انسجام بیشتری است تا به اهداف ترسیمشده برسیم و سازمانهای فرهنگی و حوزوی پای کار آمدند تا این انسجام صورت گیرد.
آمار دقیق و لحظهای سامانه هممحله امام رضا# نقطه قوت این قرارگاه است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ضمن قدردانی و تشکر از همه کسانی که در قرارگاه هممحله امام رضا# مشغول خدمت هستند، یکی از نقاط قوت این قرارگاه را سازمان و سامانهای دانست که بر پایه آمار و اطلاعات دقیق و بهروز و آنلاین کار را پیش میبرد.
مهدی ناصحی، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در حاشیه بازدید از قرارگاه هممحله امام رضا# در گفتوگو با خبرنگار روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، سومین سال برگزاری این قرارگاه را ارزشمند دانست و گفت: همکاران این مرکز با بسیج امکانات مساجد در شهر مشهد پذیرای زائران علی بن موسی الرضا# در آخر ماه صفر هستند که این اتفاق بسیار مبارکی است.
وی افزود: شاید این اقدامات و اسکان و اطعام جزو مأموریتهای مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان نباشد اما با روحیهای که مسئولان و کارکنان این مرکز دارند، این ظرفیت را ایجاد کردند که با مشارکت ارکان مساجد شهر مشهد و استان خراسان رضوی برای اسکان و اطعام زائران جلوه جدیدی به وجود آید.
وی ضمن قدردانی و تشکر از همه کسانی که در این قرارگاه مشغول خدمت هستند، گفت: تعداد بسیاری از نیروهای جوان و پر انگیزه در حال خدمترسانی به زائران علی بن موسی الرضا در قرارگاه هممحله امام رضا# هستند و یکی از نقاط قوت این قرارگاه سازمان و سامانهای است که بر پایه آمار و اطلاعات دقیق و بهروز و آنلاین کار را پیش میبرد.
ناصحی تصریح کرد: اسکان بیش از 100هزار نفر از زائران در روزهای پایانی ماه صفر در شرایطی که ظرفیتهای رسمی امکان شهری کافی نیست، حرکت ارزشمندی است و میتوان از همین مشارکت مردم و مساجد در ارتقای فرهنگ اهلبیت و بومیسازی آن استفاده کرده است.
وی، آماری که سامانه هممحله امام رضا# در لحظه بهتفکیک شهر و سن و... در اختیار قرار میدهد را زمینهساز برنامهریزی برای فعالیتهای آینده دانست و گفت: تداوم ارتباط در طول سال با زائرانی که از این خدمات بهرهمند شدهاند باید اولویت بعدی باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امسال اتفاقهای خوبی که افتاد مبتنی بر آمار دقیقی بود که محلهای اسکان را کاملا منطبق بر نیاز مردم تعریف میکرد و باعث شد در هزینههایی که صورت میگیرد اسراف نشود و بحران اسکان نداشته باشیم.
وی توضیح داد: سالهای قبل بحث اسکان هزینههایی بر دوش مدیریت شهری قرار میداد که امسال با توجه به برنامهریزی ستاد اسکان و سفر و پیگیریهای نهادهایی مثل مرکز رسیدگی به امور مساجد اسکان با توجه به نیاز مردم انجام شد و به این صورت اسرافی در بحث هزینهها اتفاق نیفتاد.