معاون فرهنگیاجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان با بیان اینکه قرارگاه مسجد انصار و کمک به جبهه مقاومت تا پایان سال ادامه دارد، گفت: نمازگزاران میتوانند به نزدیکترین مسجد محله مراجعه کرده و اقلام خود را به امام جماعت و ارکان مسجد تحویل دهند.
امام رضا# قبل از شهادتشان هم دغدغه پذیرایی از زائر داشتند
مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی تولیت آستان قدس رضوی، با بیان اینکه امام رضا# قبل از شهادتشان هم دغدغه پذیرایی از زائر داشتند، گفت: از خواجه اباصلت نقل شده که امام رضا# از مالکان زمینهای مشهد تقاضا کردند کسانی که بعد از شهادت به زیارت قبر ایشان میآیند را راهنمایی کرده و از آنها پذیرایی کنند.
بهگزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، حجتالاسلام عباس فرازینیا، مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی تولیت آستان قدس رضوی، در جلسه توجیهی طرح هممحله امام رضا# برای خواهران فعال مسجدی، گفت: اینکه شما در کنار خانهداری و گرمکردن کانون باصفای زندگی در نقش همسر و مادر، خانم فعال حاضر در مسجد هم هستید، باعث فخر است.
وی افزود: همجواران امام رضا# در طول سال ذهنشان مشغول زوار است اما بهصورت ویژه در دهه کرامت و در دهه پایانی ماه صفر دغدغه شبانهروزی دارند که چطور به زائران امام رضا# خدمت بهتری ارائه دهند.
وی تصریح کرد: اگر خادم و هممحله امام رضا هستیم، اولین انتظار امام از ما این است که بندگی خدا را در زندگی خودمان پررنگ کنیم و اول خودمان نسبت به واجبات و مستحبات حساس باشیم تا دیگران هم الگو بگیرند.
حجتالاسلام فرازینیا با اشاره به اینکه امام رضا# بعد از امامتشان 17 سال در مدینه و 3 سال در خراسان ایران بودند، گفت: سفر امام از مدینه تا مرو 6 ماه طول کشید و امام وقتی از اروندرود، مرز بین ایران و عراق و عربستان به خاک شلمچه وارد شدند فرمودند: این منطقه روزی قلتلگاه جمعی از جوانان عشاق ما خواهد شد؛ پیام امام رضا# این است که هرکجا هستیم و تا جایی که صدای ما میرسد، به ترویج نام و یاد شهدا بپردازیم.
وی با بیان اینکه امام سه ماه آخر عمرشان به منطقه نوغان (میدان طبرسی کنونی) آمدند، گفت: در این ماههای آخر جناب عبدالسلام هروی خدمت ایشان بود؛ او مردی افغانیالاصل و اهل هرات بود که در حج با امام موسیبنجعفر# آشنا شده و به حدیث روی آورده، زبان عربی یاد گرفته، در کلاسهای امام موسیبنجعفر# شرکت کرده و بعد در بصره و کوفه، تدریس حدیث داشته است.
مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی تولیت آستان قدس رضوی، ادامه داد: ایشان قبل از امام رضا# برای تدریس حدیث از کوفه به نیشابور آمده بود و بعدا به دیدن امام رضا# رفت و گفت: من تاکنون فقط حدیث شما را میخواندم، حالا شما را دیدم و فهمیدم چه جایگاهی دارید، از امروز میخواهم به فقه جعفری عمل کنم، اگرچه پیرمردم و کاری از من ساخته نیست ولی من را به غلامی و نوکری خودتان انتخاب کنید.
وی افزود: عبدالسلام هروی که به خواجه اباصلت معروف شد، میگوید امام رضا# روزی مالکان زمینهای منطقه، از چناران تا فریمان که بین کوههای اللهاکبر و کوههای خلج است را جمع کرده و بهاندازه زمینها به آنان پول دادند و فرمودند: فقط یک تقاضا دارم و آن اینکه بهزودی من را شهید کرده و اینجا دفن میکنند، کسانی که به زیارت قبر من میآیند را راهنمایی کرده و از آنها پذیرایی کنید؛ یعنی امام رضا# قبل از شهادتشان هم دغدغه پذیرایی از زائر داشتند.
وی در پایان گفت: خدا به ما مشهدیها آبرو داده، سلامتی داده، منزل و امکانات داده و امام از ما انتظار دارد همت کنیم و در این دهه پایانی صفر که جمعیت زائران چند صد برابر میشود هر خدمتی که میتوانیم ارائه دهیم.