استفاده بیش از 14هزار نفر از خدمات مشاوره در مساجد مشهد

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان و مساجد شهر مشهد در طرح ترنم، بیش از 14هزار نفر از خدمات مشاوره استفاده کرده‌اند و امسال نیز به‌دنبال توسعه کمی و کیفی این طرح در مساجد هستیم.

قاب-مصاحبه.jpg
2024-08-23 12:33:23

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان ضمن تبریک هفته جهانی مسجد، گفت: همه ما به اهمیت و نقش محوری مسجد به‌عنوان مرکزی اجتماعی در محله و در شهر واقفیم، اما نباید به دانستن این ضرورت و  اهمیت اکتفا کرد و اقدامات، رویدادها و عملیات‌هایی باید تعریف کنیم که مسجد برای مردم داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه مردم باید بتوانند بخش زیادی از مشکلات و مسائل و خدماتی که لازم دارند را از مسجد دریافت کنند، گفت: این به‌معنای مسجدمحوری در محله است که لازمه آن تقویت نهاد مسجد است و طی این چند سال فعالیت‌های خوبی توسط مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان در این زمینه دنبال شده است.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد افزود: در شهرداری مشهد علاوه بر تقویت نهاد مسجد برنامه و رویدادهای مشترکی با مساجد تعریف کرده‌ایم تا مردم از  این مسیر و از طریق مسجد خدمات متنوعی دریافت کنند.

ابراهیمی با اشاره به یکی از این همکاری‌ها گفت: طرح ترنّم زندگی که کاملا مسجدمحور است و از طریق آن خدمات مشاوره گروهی و کارگاه‌های مشاوره به مردم ارائه می‌شود امروز در مساجد مشهد در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه امام جماعت در طرح ترنم زندگی نقش مؤثری دارد، گفت: خانواده‌ها و زنان خانه‌دار و دختران در این طرح در پنج موضوع، مشاوره مهارتی و دانشی دریافت می‌کنند؛ شامل مشاوره‌های پیش از ازدواج، ارتقای روابط زوجین، پیشگیری از اعتیاد، کنترل هیجانات و تربیت فرزند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: تاکنون بیش از 14هزار نفر در مساجد از این خدمات استفاده کرده‌‌اند و امسال به‌دنبال توسعه کمی و کیفی این طرح در مساجد هستیم.

وی افزود: در شورای اجتماعی محلات، امام جماعت مسجد منتخب محله حضور دارد که مسائل و مشکلات مساجد را نمایندگی می‌کند و شهرداری در تجهیز و بهبود ساختمان مساجد نیز نقش بسیاری مهمی دارد و حسب وظایف قانونی که داریم در بخشی از مشکلات عمرانی و توسعه فیزیکی و آبادانی مسجد مشارکت داریم.

وی با بیان اینکه شهرداری برنامه‌های ورزشی مختلفی طراحی کرده و به‌خصوص در بخش تجهیز مساجد به وسایل ورزشی فعالیت دارد، گفت: در موضوعات فرهنگی و آموزشی نیز با توجه به ظرفیت مساجد در ارتباط‌گیری با مخاطب، در حال برنامه‌ریزی هستیم که هر مسجد یک مرکز اجتماعی باشد.

    بیان دیدگاه