دهمین نشست از سلسله جلسات تحلیل حوادث روز، بههمت دفتر حراست و بازرسی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، با موضوع «تحلیل شرایط و تحولات حال و آینده منطقه و محور مقامت» طی دو جلسه برگزار شد.
دیدار جمعی از فعالان مسجدی بنیاد هدایت با رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان
معاون راهبردی بنیاد هدایت ضمن ابراز خرسندی از برنامههای آموزشی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، از آمادگی برای تعامل و همکاری با این مرکز در راستای شناسایی مشکلات محلات شهرهای مختلف کشور بهصورت مسجدمحور خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، جمعی از فعالان مسجدی بنیاد هدایت با حجتالاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع، رئیس این مرکز دیدار و گفتوگو کردند.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع، در این دیدار با اشاره به مجموعه فعالیتها و اقدامات این مرکز، استانهای خراسان را دارای مدل خاصی در عرصه مساجد دانست و گفت: امور مساجد خراسان فعالیتهای خود را بهصورت گسترده و مستقل در سه استان دنبال میکند و قدمتی بیش از 30 سال دارد.
وی با اشاره به آمادگی در راستای تعامل و همافزایی با مجموعههایی مثل بنیاد هدایت، گفت: معتقدیم فعالیتها باید با مسجدمحوری، اماممحوری و محلهمحوری به عنوان سه اصل کلیدی دنبال شود و برنامههای جدی نیز در راستای توانمندسازی ارکان مسجد دنبال شده است.
حجتالاسلام امید محلاتی، معاون راهبردی بنیاد هدایت نیز در ابتدای این نشست به تبیین برنامههای این بنیاد که آماده اجرائی شدن در قالب تعامل با مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان است پرداخت و گفت: طرحی برای اربعین حسینی برنامهریزی شده که شامل توانمندسازی امامان جماعت است و علاقهمندیم تا در عرصههای توانمندسازی و اجرای عرصههای آموزشی تعامل و حضور جدی، قوی و مؤثری داشته باشیم.
وی با اشاره به ضرورت توسعه حوزههای توانمندسازی، تصریح کرد: برای تهیه نقشه توانمندسازی هر شهرستان گام اول شناسایی جامعه امامان جماعت است تا ببینیم هر کدام از مساجد در چه سطحی هستند و گام بعدی اولویت بندی و طبقه بندی دادههاست.
وی گام سوم را شناسایی نظام مسائل هر گروه از مساجد متناسب با بوم هر منطقه و هر محله عنوان کرد و گفت: گام بعدی انتخاب سرفصل های آموزشی مورد نیاز امام محلات است که در استان خراسان اقدامات ارزنده و خوبی در حوزه آموزش برداشته شده است.