امر‌به‌معروف بر نهی‌از‌منکر مقدم است

مدیر جذب و گزینش مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، با تأکید بر اینکه دعوت به خیر و نهی‌از‌منکر باید به‌صورت دائمی باشد نه موقتی، گفت: امر‌به‌معروف بر نهی‌از‌منکر مقدم است و اگر راه امر‌به‌معروف باز شود زمینه برای منکر کم می‌شود.

DSC_5691.jpg
2024-07-13 08:57:09

به‌گزارش روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، حجت‌الاسلام مهدی راستگومقدم، مدیر جذب و گزینش این مرکز در سخنرانی این هفته طرح «شنبه‌های امربه‌معروفی» که در ساختمان محراب برگزار شد با اشاره به آیه 104 سوره آل‌عمران، «وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»، به تبیین اهمیت این دو فریضه پرداخت. 

وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی باید گروهی بر رفتارهای اجتماعی مردم نظارت داشته باشند، گفت: طبق آیه‌ای که اشاره شد، اصلاح جامعه و جلوگیری از فساد بدون قدرت منسجم و مسئول مشخص، امکان ندارد.

حجت‌الاسلام راستگومقدم تصریح کرد: دعوت کننده به خیر و امرکننده به معروف باید اسلام‌شناس، مردم‌شناس و شیوه‌شناس باشد.

وی با تأکید بر اینکه دعوت به خیر و نهی‌از‌منکر باید به‌صورت دائمی باشد نه موقتی، گفت: امر‌به‌معروف بر نهی‌از‌منکر مقدم است و اگر راه امر‌به‌معروف باز شود زمینه برای منکر کم می‌شود.

وی افزود: در آیه‌ای که اشاره شد، کسانی که برای رشد و فلاح جامعه ‌دل می‌سوزانند به‌عنوان رستگاران واقعی معرفی شده‌اند و فلاح و رستگاری فقط در نجات خود خلاصه نمی‌شود بلکه مشروط به نجات و رشد دیگران است.

مشاهده DSC_5675.jpg
DSC_5675.jpg
مشاهده DSC_5682.jpg
DSC_5682.jpg
مشاهده DSC_5684.jpg
DSC_5684.jpg
مشاهده DSC_5689.jpg
DSC_5689.jpg
    بیان دیدگاه