مروری بر معنای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر

امام جماعت مسجد علی بن ابیطالب# با اشاره به معنای امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر گفت: امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر یعنی مردم را به کار نیک واداشتن و از کار زشت بازداشتن و از این جهت می‌توان به وجوب این دو امر مهم و حیاتی برای جامعه پی برد.

photo_2024-06-30_09-49-30.jpg
2024-07-06 09:23:31

به‌گزارش روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، حجت‌الاسلام شریفی قلعه‌نویی، امام جماعت مسجد علی بن ابیطالب# (مشهد، قاسم‌آباد، استاد یوسفی) در سخنرانی این هفته طرح شنبه‌های امربه‌معروفی در این مسجد، گفت: پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند: «لایَزالُ النّاسُ بِخَیرٍ ما أمَرُوا بِالمَعرُوفِ و نَهَوا عَنِ المُنکَرِ و تَعاوَنُوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوى» (مردم همیشه در خیر خواهند بود تا وقتى که امر‌به‌معروف و نهى‌از‌منکر مى‌کنند و در نیکى و پرهیزکارى یکدیگر را یارى مى‌رسانند.) (تهذیب الأحکام، ج6، ص181)

وی با اشاره به معنای امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر گفت: امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر یعنی مردم را به کار نیک واداشتن و از کار زشت بازداشتن و از این جهت می‌توان به وجوب این دو امر مهم و حیاتی برای جامعه پی برد.

امام جماعت مسجد علی بن ابیطالب# امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر را از واجبات و فرایض بسیار مهم و بزرگ اسلامی عنوان کرد و گفت: افرادی که این فریضه‌ بزرگ الهی را ترک می‌کنند یا در برابر آن بی‌تفاوت‌اند گناهکار خواهند بود و کیفری سخت و سنگین در انتظار آن‌ها است.

وی افزود: امر‌به‌معروف و نهی‌از‌منکر نه‌تنها به اتفاق فقهای اسلام واجب است، بلکه اصل وجوب آن جزو ضروریات دین مبین اسلام به شمار می‌آید.

حجت‌الاسلام شریفی قلعه‌نویی تأکید کرد: همان‌طور که در قرآن و حدیث نازل آمده، مسلمانان وظیفه دارند به این دو واجب عمل کنند و این اساس نهاد اسلامی و بخش مرکزی از آموزه‌های اسلامی برای همه مسلمانان است.

    بیان دیدگاه