مرور هشت راهبرد مقابله با جنگ نرم

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، در گردهمایی ائمه جماعات طرح تبلیغی کوثر، به مرور هشت توصیه رهبر معظم انقلاب برای مقابله با جنگ نرم و راهبردهایی که می‌توان از سخنان ایشان به دست آورد پرداخت.

photo_2023-12-19_12-21-37.jpg
2023-12-19 12:40:30

به‌گزارش روابط‌عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع، رئیس این مرکز در گردهمایی ائمه جماعات طرح تبلیغی کوثر که در اردوگاه مازندران مشهد برگزار شد با اشاره به آیه «وَدَّتْ طَائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْکِتَابِ لَوْ یُضِلُّونَکُمْ وَمَا یُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا یَشْعُرُونَ» (آل عمران، 69)، گفت: دشمن همواره به دونبال تهاجم فرهنگی و ایجاد انحراف در جامعه است.

وی با اشاره به دو خصوصیت مهم جنگ نرم، گفت: خصوصیت اول جنگ نرم، هزینه اندک آن است که از صدر اسلام، در جنگ صفین و حادثه کربلا باعث فریب افراد زیادی شده و تاکنون ادامه دارد و خصوصیت دوم، قربانیان مخرب آن هستند؛ یعنی با اینکه در جنگ فیزیکی به جانبازان افتخار می‌کنیم اما جانبازان جنگ نرم، خودشان پیاده‌نظام دشمن می‌شوند.

وی افزود: رسیدن به اهداف نهایی انقلاب اسلامی که همان تمدن نوین اسلامی و مقدمه‌سازی ظهور خواهد بود با سه مرحله خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن سازی، جز با شناخت و اشراف به مسائل و جریان دشمن اتفاق نخواهد افتاد و ائمه جماعات باید علاوه بر داشتن آگاهی، جامعه پیرامون خود را از افتادن در دام این تهاجم‌ها حفظ کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع در بخش دیگری از سخنان خود به هشت توصیه رهبر معظم انقلاب برای مقابله با جنگ نرم و راهبردهایی که می‌توان از سخنان ایشان به دست آورد پرداخت.

وی گفت: توصیه اول پذیرش وجود این جنگ است و توصیه دوم، دشمن‌شناسی است که باید بدانیم سطح دشمنی‌ها متناسب با هدف نهایی انقلاب اسلامی یعنی رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و اگر به این سطح از مبارزه توجه نکنیم عملکردمان مؤثر نخواهد بود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، تصریح کرد: معتقدیم که دین ما حداکثری است و در همه بخش‌های زندگی حضور دارد و دشمن با همین حاکمیت اسلام مخالف است زیرا روحیه استکباری و استعمارگری خود را در خطر می‌بیند و با تمام توان در مقابل تمدن نوین اسلامی می‌ایستد.

وی توصیه سوم رهبر معظم انقلاب را داشتن مهندسی فرهنگی دانست و گفت: با مدل مسجدمحوری و امام‌محوری می‌توانیم در مقابل همه توطئه‌های دشمن بایستیم و اگر مطالبات رهبر معظم انقلاب که مسجد را قلب تپنده جامعه و محور همه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی می‌دانند توجه کنیم باید نقشه مهندسی فرهنگی کشور را مجدد با محوریت مسجد بنویسیم.

وی با بیان اینکه توصیه چهارم، داشتن بصیرت است، گفت: اگر کسی می‌خواهد هدایت جامعه به‌سمت کمال را علمداری کند، باید بصیرت داشته باشد و بصیرت یعنی تشخیص مصداق، همان طور که حضرت صادق می‌فرمایند: «العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس» و رهبر معظم انقلاب، بصیرت را قطب‌نمای جنگ نرم و جنگ فرهنگی می‌دانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع، افزایش مؤلفه‌های خودباوری و اعتمادبه‌نفس در میان مردم را توصیه پنجم عنوان کرد و گفت: رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس با خودباوری در مقابل دشمن ایستادند و مردم باید به این باور برسند که می‌توانیم جامعه را به‌سمت آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی پیش ببریم.

وی افزود: راهبرد و توصیه ششم، تقویت سرمایه اجتماعی و ایجاد وحدت و انسجام بین مردم، راهبرد هفتم استقامت در مبارزه و راهبرد هشتم انجام کار به‌صورت تشکیلاتی با محوریت مساجد است.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان، در پایان با اشاره به دو اولویت موردنظر دشمن، گفت: دشمن درصدد ایجاد تردید در باورهای فکری نسل جوان و نوجوان و نیز تضعیف پشتوانه مردمی نظام و انقلاب است، زیرا قوام حکومت اسلامی به مردم است و پشتوانه مردم باید همیشه باقی باشد که یکی از مصادیق آن شرکت در انتخابات است.

 

    بیان دیدگاه