یک پژوهشگر حوزه فرهنگ گفت: حساسیت شهید مطهری نسبت به «شعاع تأثیر مسجد» یادآور سخن شهیدحاجقاسم سلیمانی است که میگفت امام جماعت باید آنچنان تلاش کند که محله را در اختیار خود داشته باشد و بتواند محله را به منطقه عملیات خود تبدیل کند.
توانمندسازی ائمه جماعات و استفاده از ظرفیت نخبگان، مساجد را به پایگاه قرآنی تبدیل میکند
یک قاری و داور بینالمللی قرآن با تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان قرآنی برای هدایت فعالیتهای مرتبط در مساجد، گفت: توانمندسازی ائمه جماعات و همافزایی مساجد با دستگاه های فعال این عرصه، مساجد را به پایگاه فعالیتهای قرآنی تبدیل میکند.
«مهدی دغاغله» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به جایگاه اثرگذار مساجد در توسعه فعالیت های قرآنی، اظهار کرد: مسجد خانه خدا و محل تجمع مسلمانان برای عبادت است، اما فرق مسجد با کلیسا و عبادتگاه های سایر ادیان در آن است که در دیگر ادیان مکان های عبادی، تنها محلی برای راز و نیاز و تقرب به خدا است، در حالی در دین مبین اسلام مسجد پایگاهی برای رسیدگی به همه امورات زندگی مردم است.
این قاری و داور بین المللی قرآن بیان کرد: در اسلام عبادت با فعالیت های فرهنگی عجین شده است، به این معنا که مسجد پایگاهی برای انسان سازی، آموزش، سازماندهی افکار، اندیشه ها، ایده ها و بهترین مکان برای سخنرانی و تدریس و آموزش قران کریم است، بنابراین گسترش و ترویج فعالیت های آموزشی قرآن کریم در مساجد بویژه در ماه مبارک رمضان ضرورت دارد.
وی بر لزوم اهتمام مساجد به فعالیت های قرآنی تاکید کرد و گفت: حضور نخبگان و فعالان قرآنی در رونق بخشی و تحول آفرینی فعالیت های قرآنی مساجد نقش بیبدیلی دارد، از این رو، باید زمینه بهره گیری از استادان و نخبگان قرآنی برای هدایت فعالیتهای قرآنی مساجد در محلات فراهم شود.
این پیشکسوت قرآنی بر لزوم استفاده از ظرفیت مساجد به عنوان پایگاه و قرارگاه فعالیتهای قرآنی در محلات تاکید و خاطرنشان کرد: توانمندسازی ائمه جماعات و همافزایی مساجد با دیگر دستگاه های فعال در حوزه قرآنی، می تواند مساجد را به پایگاه نشر و ترویج فعالیت های قرآنی در کشور تبدیل کند.
